dinsdag 21 februari 2017

Frituurpan schoonmaken

Bespaar tot wel via kiesproduct. De HuishoudCoach bespreekt ze allemaal met bijbehorende voor- en nadelen. De ergenis in iedere huishouden is het schoonmaken van de frituurpan maar dat behoort nu tot de verledentijd.


Als de frituurpan weer aan een schoonmaak beurt toe is. Lees dan hier hoe je dit snel en gemakkelijk kunt doen.

Hier vind je een groot aantal tips voor het schoonmaken van je frituurpan. U kunt uw frituurpan schoonmaken door deze te vullen met water en er een vaatwastablet in te doen. Laat het frituurmandje er ook in zitten, dan wordt dat ook gelijk.


Kan de frituurpan in de vaatwasser? Lees de handige tips om de frituurpan schoon te maken én schoon te houden. Hmm lekker, vandaag staan er frietjes op het menu.


Alleen die vieze frituurpan gooit roet in het eten.

Met dit trucje van een echte huishoudexpert is jouw. Leuk hoor, een friteuse in huis… maar een friteuse schoonmaken na afloop is best een klusje. Met behulp van een vaatwastablet krijg je hem weer schoon. Het schoonmaken van mijn frituurpan en mandje doe ik met biotex. Ik laat mijn pan met mandje een hele nacht weken in water met biotex.


Een uitneembare en vaatwasbestendige binnenpan met anti-aanbaklaag scheelt veel gedoe bij het schoonmaken. Een frituurpan schoonmaken. Frituurpan kopen: Waar moet je op.


Hoe krijg je een frituurpan nu weer mooi schoon? Lees hier hoe je stapsgewijs je friteuse weer schoon krijgt door middel van azijn en een vaatwastablet. Coolblue: alles voor een glimlach. Verwijder het frituurvet uit de pan. Schoonmaken van de frituurpan : stap voor stap.


Met stip één van de vervelendste keukenklusjes (vind ik dan): de frituurpan schoonmaken. Met deze tip wordt dat karweitje een stuk makkelijker. Frituren is altijd een vettige boel.

Goed schoonmaken is dan ook belangrijk. We hebben de volgende tips: Let erop dat de binnenpan uitneembaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts