dinsdag 26 mei 2015

Whiskyglas blokker

Blokker beschikt over diverse whiskyglazen van stevige kwaliteit waardoor de whisky goed tot zijn recht komt. Gratis verzending vanaf €2-. Vreemd genoeg zijn veel Scotch Malt drinkers niet op de hoogte van het bestaan van het tulpvormige whiskyglas.


Blijft heel in de afwasmachine. De glazen kunt u per stuk bestellen, ze zitten in doosje van glazen. Bekijk de categorie glazen op hema.

En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Voor 21:bestel is morgen in huis. Het aanbod van whiskyglazen is vrij ruim, je kunt ze in alle soorten en maten vinden.


Maar welk whiskyglas is nou echt aan te raden? Er bestaan verschillende types. Het meest bekende whiskyglas is de Tubler.


Dit traditionele whiskyglas is vaak cilindervormig, wat het ideaal maakt voor whisky met ijs. Handige set van Adora Coral whiskyglazen van LAV met een inhoud van 2cl.

Een speciaal detail aan de glazen zijn de gekleurde bodems, aangebracht met 1. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste. Drink jouw glaasje whiskey voortaan uit dit hippe whiskeyglas! Deze pagina toont whiskeyglazen folder aanbieding bij Blokker - details.


Whiskeyglas Timeless - 20. Ontdek ons assortiment met whiskey glazen en whiskey karaffen gemaakt van echt kristalglas. LAV Aras Coral whiskyglas - Blokker.


Schott Zwiesel Basic Bar Classic Double Old Fashioned whiskyglas liter set van Vanaf € 14. LAV Adora Coral whiskyglas - 2l - set van Blokker. De Sculpture karafset van Nachtmann is geproduceerd in een uitzonderlijk modern design,. Dit whiskyglas behoort tot de serie Surface,.


Welkom in de webwinkel van Kristalglas. Kristalglas is leverancier van hoge kwaliteit Bohemia kristallen glazen zoals: grote wijnglazen, champagneglazen, whiskyglazen. Het volgens velen ideale whiskyglas voor een single malt is een niet al te groot tulpvormig glas op een voetje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts