dinsdag 19 mei 2015

Smoothie boerenkool

Groot aanbod tuinartikelen online! Alle merken tuinartikelen online. De beste prijzen tuinartikelen. Shop direct online op beslist. Vind tuinartikelen online.

Meerdere aanbieders online. Via een smoothie kun je de aanbevolen hoeveelheid fruit en groente makkelijk. Officieel is de winter over op maart, maar gelukkig kunnen wij tóch nog even lekker genieten van onze vriend de boerenkool. Want ook in de maanden maart en april.


Dit boerenkool banaan peer smoothie is een echte groene smoothie. Met 2gram boerenkool als basis, wordt hij echt groen maar je proeft de boerenkool niet. Ontdek de voordelen van boerenkool smoothies.


Je leest in dit artikel precies waar je boerenkool mee kunt combineren.

Met heerlijke smoothie recepten. Hollandse pot, maar dan in een smoothie. Het klinkt misschien vreem maar een boerenkool. Hier het recept voor groene smoothies met banaan en avocado en een frisse met witte druiven en peer. Smoothie met boerenkool is gezond en erg lekker.


Groene smoothie met boerenkool. Dit recept voor groene smoothie met boerenkool is makkelijk te maken en snel klaar. Hoe moet je de smoothie boerenkool bereiden?


Lekker fris door de ananas en banaan. Een gezonde manier om een drukke dag te beginnen met een apart recept, namelijk een boerenkool smoothie. De zoete ananasstukjes en het sap.


Pel de bananen en snijd in stukken. Doe met de meloen in de blender. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil eraf. Boerenkool smoothie is een goede vitaminebom. Gezoet door appel, banaan en gember.


Door een kleine hoeveelheid boerenkool is smaak niet te overheersend.

Begin je ochtend heel gezond met deze smoothie van boerenkool. Met een licht zoete nasmaak door de toevoeging van appel en honing. Om eerlijk te zijn denk ik nooit echt na over wat ik in mijn smoothie ga doen. Ik kijk gewoon wat er nog in huis is en experimenteer erop los.


Na de feestdagen is het altijd weer wat moeilijker om in het normale ritme te komen. Ik ben de afgelopen best wel sloom, moe en ben toe aan. Een groene smoothie is niet alleen een gemakkelijk ontbijt, het is ook nog eens heel gezond. Voeg ook eens groenten toe aan je smoothie. Maak bijvoorbeeld deze smoothie met boerenkool.


Door het fruit proef je de boerenkool niet eens!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts