woensdag 20 mei 2015

Kookworkshop markthal rotterdam

Informeer naar de mogelijkheden! Bespaar tot op uw reservering! Boek uw Hotel in Rotterdam online. Op Zoek workshop koken rotterdam ? Een heerlijke maaltijd bereiden met uw favoriete.


Het is dus zeker de moeite waard om de Markthal te komen bekijken, en de rest van Rotterdam.

Kookworkshop Rotterdam - Markthal Experience. Rotterdam , stad met 1nationaliteiten en keukens en de meest diverse. Even het vakantie gevoel ophalen tijdens deze kookworkshop.


Van zelf tortellini maken tot ambachtelijke tiramisu. Walking dinner with a view Wandel van gang naar gang tijdens deze heerlijke walking dinner. Drie verschillende restaurants, drie verschillende beelden van de stad. Bij de Kookfabriek in Rotterdam een kookworkshop gevolg als activiteit op onze familiedag.


Leuk onthaald en vrij snel gewoon aan de slag gegaan.

De studio ligt op industrieterrein Schiebroek, eenvoudig te bereiken met de auto. Kookstudio is centraal gelegen vlakbij Rotterdam -The Hague airport. Vanaf heden kunt u bij ons terecht voor de (exclusieve) verhuur van een aantal prachtige evenementruimtes in de Markthal te Rotterdam. Per openbaar vervoer: Vanaf Rotterdam centraal kan je de locatie bereiken met tram 4. Geen Escape Room, maar de markthal Break-in.


En niet zomaar een break-in… Break in, in één van de bekendste culinaire markten en bezienswaardigheden van Rotterdam. Foodwalhalla en bruisend culinair hart van Rotterdam en de rest van Nederland! Op een oppervlakte groter dan een voetbalvel overdekt door. Offerte aanvragen voor een leuk bedrijfsuitje? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Rotterdam.


Tijdens deze workshop leer je van professionele koks de fijne kneepjes van het koken. Op zoek naar leuke workshops in Rotterdam ? Vraag een GRATIS offerte aan! Wil je samen met een kleine.


Voor een heerlijk diner kun je de kookworkshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts