dinsdag 12 mei 2015

Rijstkoker 0 6 liter

Voor 23:besteld = Morgen in huis! Elke maand tot €1- korting! Zet de perfecte maaltijd op tafel. Deze compacte rijstkoker met een inhoud van 0. Deze rijstkoker bereidt automatisch uw rijst.


Zodra de rijst gereed is, schakelt de.

Wil je wel graag een rijstkoker , maar heb je weinig ruimte? Kies dan voor de Tristar rijstkoker met een inhoud van 0. Met deze inhoud kook je tot ongeveer koppen rijst per keer. Rijstkoker met stomer, 0. Altijd de perfecte rijst met de Crock Pot rijstkoker ! Ideaal voor het bereiden van diverse soorten rijst, van witte.


Liter - Met warmhoudfunctie Dankzij deze Dunlop rijstkoker kook je voortaan de lekkerste rijst, die ook nog eens in een mum van tijd klaar is! Professionelen rijstkoker voor in de horeca nodig ? Gratis geleverd binnen - uur.

Tristar is een zeer populair merk rijstkokers dat ook gebruikt wordt door Aziatische koks. Deze kleine rijstkoker heeft een inhoud van , liter en is geschikt voor 1. Voordelige abonnementen van alle providers. Profiteer nu van onze acties. Bespaar tot wel via kiesproduct. Haal vandaag nog die rijstkokers in huis.


Compacte rijstkoker van rvs met een inhoud van 0. Het is een vrij compacte rijstkoker met 0. Je kan er porties rijst per keer in. Perfect om kleinere porties. Eenvoudig rijst bereiden zonder een pan te gebruiken? Dat kan in de rijstkoker van Crock-Pot! Met een vermogen van 3watt is hij ook.


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuis geleverd. Vergelijk rijstkokers online op VERGELIJK. Kom naar onze website en bestel de goedkoopste rijstkoker.


Prijsinformatie van de shop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts