maandag 19 januari 2015

Turquoise borden

Gegarandeerd Goedkoper - Tjingo. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Gratis verzending vanaf €30! Vele aanbiedingen bij bol.


Turquoise Borden koop je eenvoudig online bij bol.

Kleur mat zwart met turquoise. Een zeer unieke presentatie van gerechten met het prachtig Oosters servies uit de Asia. U vindt het heel voordelig en snel bij J-style-deco. Serviesset 24-delig voor personen. Ideaal voor een heerlijke salade.


De Asia serie van Palmer is een gedurfde lijn met een eigentijdse uiterlijk. De onderzijde is mat zwart en de bovenzijde is beschikbaar in kleuren.

Een babyservies met stipjes en een schattige print van een dierensnuitje. De set bestaat uit een bordje , een bekertje, een schaaltje en een lepel. Toon als lijst Sorteer op Horeca Select Lunchbord. Ondiep bord met doorsnede van cm.


Handbeschilderd met loodvrije verf. Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen. Een set van tien kartonnen borden met een tekstprint. De borden zijn geschikt voor warme en koude gerechten en hebben een diameter van cm.


Marokkaanse Borden van aardewerk worden kleinschalig in Safi Marokko met de hand gemaakt en beschilderd. Hierdoor is elk product uniek. Voordelig servies voor uw horeca, buffetten, catering of hotel bestelt u gemakkelijk online. Ruim aanbod aan borden , schalen en koffieservies van porselein of opaal glas. GROOT BORD D2HTURQUOISE.


Aqua, het nieuwe artisanale servies in een Portugese aardewerk stijl tovert elke tafel om tot een zuiders tafereel. Filter: (0) Sorteren Nieuw Laagste prijs Hoogste prijs. Teema Tiimi rijstkom l turquoise.

Na enkele jaren versterkte Frank Lambert, tevens actief in de sector, het. Borden en schalen die bij elkaar passen, kopjes, kommen en schoteltjes die het geheel complementeren, maken je dagelijkse maaltijd tot een feestje! Een opvallende collectie in prachtig diepblauw en turquoise craquelé glazuur, met een hoogglans afwerking die de kleuren accentueert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts