woensdag 14 januari 2015

Papieren etagere

Bekijk onze uitgebreide collectie Etageres. Jij bepaalt waar en wanneer. Ook als we het thuis ophalen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Combineer het tafelkleed met de bijpassende servetten.

Mooie etagères voor een high tea en kartonnen kraampjes voor jouw sweet table, high tea, verjaardag en bruiloft. Info over papieren etagere. Resultaten van zoekmachines!


Vleugeltjes van een papieren bordje. Zondag juni is het Vaderdag. Groene etagere laags met witte stippen. Ideaal voor bijvoorbeeld een high tea of verjaardag. De etagere is gemaakt van karton.

Snoepwinkel Etagere Roze Talking Tables. Een etagère is letterlijk vertaald ‘een stelling met open planken’. We houden het dus maar gewoon bij de fijner klinkende Franse vertaling.


MDF etagere , mm dik, grootte ca. Een papieren fleskoeler met een isolerende binnenkant waarin een fles drinken heerlijk koel blijft. Handig om mee te nemen tijdens het picknicken. Op zoek naar plateaus en etagères ? Gebruik leuke plateaus om drankjes op te serveren.


Vul je mooiste etagère met feestelijke hapjes. Je shopt plateaus en etagères op Xenos. Deze etagere is de blikvanger op jouw mooi gedekte tafel. Op de etagere heb je alle plek om.


Een etagere heeft vaak drie etages en daardoor heb je genoeg oppervlak om je creaties te presenteren. Etageres zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Etagère cadeaudoos Meer Informatie.


Papieren koordtas - kleuren Meer Informatie.

Want zeg nou zelf, wat staat nou leuker op een feestje dan een prachtige etagère bomvol met lekkere hapjes. In het dagelijkse leven gebruiken we elke dag papier. Laten we creatief denken en er mooie papieren bloemen van maken met de kinderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts