woensdag 21 januari 2015

Broodtrommel met schuifdeksel

Alle prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kookartikelen op Choozen. Onmisbaar in de schooltas! Gratis verzending Thuiswinkel Waarborg Winnaar ABN.


Bodem voorzien van bultjes dit zorgt voor. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Een broodtrommel die niet meer ruimte inneemt dan strikt noodzakelijk. Keuze uit alle meubelmerken online!


Betaal nooit meer teveel. Door te klikken op Ik begrijp het gaat u akkoord. Via deze melding willen wij benadrukken goed om te gaan met uw.


Maar natuurlijk is deze ook geschikt andere soorten brood zoals krentenbollen. Broodtrommel met schuifdeksel. Voor de laagste prijs op Beslist.


Brabantia broodtrommel met schuifdeksel - Medium - Matt Steel. De broodtrommel is ideaal voor de opslag van brood. Deze broodtrommel is niet te groot, waardoor hij al gauw op je aanrecht past.


Ideaal om je brood vers te houden. Onze broodtrommels zijn in twee varianten te krijgen, namelijk: een broodtrommel met een klepdeksel of een broodtrommel met een schuifdeksel. Bekijk ons ruime aanbod en winkel online met korting.


In ons grote assortiment vindt u altijd een geschikt product. Wesco Superball Opbergbox Rood Vanaf € 75. Er zijn ook lunchboxen met een uitsparing voor bijvoorbeeld een appel,.


Kies voor een broodtrommel met schuifdeksel zodat hij makkelijk onder of in een kastje geplaatst kan worden. Bezorgkosten: zie webwinkel Aanbieding bekijken. Product details Ga naar de shop. Je opent de broodtrommel met het schuifdeksel , zo neemt hij ook.


Houd je brood langer vers in deze stijlvolle, platinumkleurige broodtrommel met schuifdeksel van Brabantia. Handig in gebruik en in perfecte staat. Coolblue: alles voor een glimlach.


Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts