vrijdag 16 januari 2015

Inklapbare beker

Beker bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar! Gratis verzending vanaf € 30! Bekijk onze uitgebreide collectie Mokken. Of u nu onderweg bent met de auto, camper of met uw jacht, deze handige opklapbare bekerhouder komt altijd van pas.


U heeft uw handen vrij en uw drankje kan niet.

Afmeting 1x 1x 25mm. Leverbaar in zwart en wit. U koopt deze voordelig bij 123watersport. Het warenhuis vol watersport voordeel. Klik hier om het assortiment van de voordeligste watersportwinkel te bekijken.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Lavista Relatiegeschenken en zorg dat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste gadgets en de leukste aanbiedingen. Handige inklapbare zeebestendige bekerhouder voor de kajuit of cockpit. Is geschikt voor blikjes, mokken, glazen, etc.


Deze bekerhouder is tevens inklapbaar.

Deze handige inklapbare bekerhouder zorgt ervoor dat iedereen zijn kop koffie of thee binnen bereik kan houden. De vertelbare veerklem houdt de beker goed op zijn. Een nieuw succes op de crowdfunding website Kickstarter: de Smash Cup, een inklapbare beker als een beter alternatief voor kartonnen koffie to-go bekers of grote.


Handige zeebestendige inklapbare bekerhouder voor de kajuit of cockpit. Is ideaal geschikt voor blikjes, mokken, glazen, etc. Promotionele inklapbare beker met siliconen cup deksel, warm te koop draagbare grappig bulk koffie mokken.


Ningbo Pinbo Plastic Manufactory Co. Handige bekerhouder geschikt voor bekers , blikjes en flesjes. Bedrukte opvouwbare bekers zijn leuke gadgets, die het al jaren goed doen. Inklapbare tafel voor met universele bevestiging voor de achterzijde van iedere autostoel.


Deze rvs inklapbare beker neemt weinig ruimte in en weegt weinig. Roestvrij stalen beker met handige, extra lange, inklapbare greep. Een inklapbare of opklapbare tafel kopen? XXLhoreca heeft het in huis.


Topkwaliteit Snelle levering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts