woensdag 6 juni 2018

Waterkan met fruit

Keuze uit alle meubelmerken online! Voor de laagste prijs op Beslist. Bekijk onze uitgebreide collectie Karaffen. Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно!


Verzending vanaf €in uur.

Met dit warme weer is veel drinken een must. Je kunt dan gaan voor fruitsapjes of ongezonde frisdranken, maar wat dacht je van homemade water met ee. Kenmerken: Maak je eigen verfrissende fruitwater. Maar sinds kort ben ik helemaal fan van fruitwater, dat is gewoon water met vers fruit , ijs en eventueel wat munt of andere kruiden. Snijd een citrusvrucht in plakjes en doe in de kan.


Doe er eventueel de takjes munt en ijsblokjes bij en vul aan met kraanwater. Laat een paar minuten trekken en.

Maar vind jij het ook zo moeilijk om elke dag voldoende water te drinken? Probeer het dan eens met deze waterkan met. Waterfles Fruit filter, makkelijk en gezond.


Onderweg genieten van heerlijk water met deze handige waterfles met fruit. Waterkan met fruitfilter nu met mega korting - Bestel snel! Met deze waterkan met infuser geef jij je water een heerlijk en verfrissend smaakje. Over Kiwizo Gezond koken hoeft niet moeilijk te zijn! Lekker, en ook nog eens erg gezond!


Puur eten, met échte ingrediënten. Door gediplomeerd Voedingsdeskundige Lisette. Contigo Lakeview 2L Waterkan. De infusie staaf kunt u vullen met fruit ,. Het is een fles, beker of kan met daarin een aparte ruimte om stukjes fruit te doen. In die ruimte zitten kleine gaatjes, waardoor het water er wel doorheen gaat,.


Recept Zachte Zoete Groene Smoothie: My Bottle fles kan je gebruiken om water, water met fruit of wat ander drinken in te doen. De fles is ook geschikt om smoothies.

Soms weet je niet goed wat je moet drinken. Water met ( fruit ) smaak zelf maken. Zeker als het warm weer is. De hele dag fruitsap of frisdrank drinken word je zat.


Doe de aardbeien, blauwe en rode besjes in een flinke waterkan. Wanneer je het op een etentje of feestje wilt serveren staat het leuker met nieuw fruit ! Het zijn allemaal gelegenheden waar je een waterkan met tap. We zien ze steeds vaker op dranktafels staan waar ze mooi gedecoreerd worden met vers fruit in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts