maandag 25 juni 2018

Bk glazen deksel

Groot assortiment van het merk BK. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ontdek ons Zorgvuldig Geselecteerde Aanbod BK. Bekijk ons uitgebreide BK assortiment.


BK levert onderdelen voor (oudere) pannenseries. BK glasdeksel voor koekenpan van 28cm met bakelieten knop.

De BK Q-linair Master Glas is voorzien van een ingekapselde sandwichbodem die zorgt voor een snelle opwarming en. De deksel kan met een draai onder de grepen. De pannenset is gemaakt van. De 5-delige BK Conical pannenset is een speciale jubileumuitgave voor Oldenhof en bestaat uit kookpannen en een steelpan.


Kook als een ware chef-kok met deze BK Q-Linair Master 4-delige pannenset met glazen deksel. De BK Easy Inductie Hapjespan is speciaal gemaakt voor het koken op inductie. Info over bk pannen glazen deksel.


Resultaten van zoekmachines!

Je houdt het kookproces bij zonder dat er warmte ontsnapt met de BK Conical Glas Pannenset 5. De BK Conical Glas kookpannen zijn voorzien van een glazen deksel. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Shop originele glazen , nu nóg goedkoper tijdens de zomersale op Made. Uniek en origineel design, deze zomer nóg betaalbaarder. Voor 23:bestel is morgen thuis!


De sauteuse is van roestvrij staal en heeft aluminium. Platte greep BK Focus voor deksel matzwart. Artikel niet meer leverbaar, alleen complete deksels in de verschillende maten, op bestelling. Voorheen was het de BK Living pannenset die een glazen deksel ha maar deze serie wordt niet meer gemaakt en de Conical Glas is daarvoor in de plaats gekomen.


Een onderdeel van BK Cookware BV. Mijn deksel , greep, steel of dekselknop is kapot. Hoe weet ik of mijn pan inductie geschikt is? Deksel bestel je in onze webshop. Ruime keuze Pannen op beslist.


Vergelijk hier alle aanbiedingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts