vrijdag 22 juni 2018

Tussenstuk wasdroger wasmachine

Tussenstuk bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar! Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Profiteer van Super Aanbiedingen! Scherpe Acties op Veel Producten.

Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Gratis bezorgd en je oude wasmachine nemen we mee. Alle prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Metalen tussenstuk met lade om je wasdroger stabiel op je wasmachine te plaatsen en ruimte te besparen.


Hiermeer voorkom je dat de wasdroger van de wasmachine af. Stabiele oplossing voor het. Uw wasdroger op perfecte.

De Miele WTV5is een ruimtebesparend tussenstuk te gebruiken voor plaatsing van uw wasdroger op uw wasmachine. Dit tussenstuk is centimeter hoog en uitgevoerd. Ik weet dat er speciale tussenstukken bestaan om dat te kunnen doen. Maar heeft iemand dit op een andere manier opgelost? Waar moet je zeker op letten als je een droger op wasmachine gaat plaatsen?


Lees praktisch tips hoe je voorkomt dat je wasdroger van de wasmachine valt. Complete assortiment Nedco onderdelen op voorraad. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Laat je nieuwe witgoed eenvoudig thuisbezorgen! Jij bepaalt hoe je betaalt! Bestel wasdrogers bij OTTO.


Naast de ruimtebesparing kunt u de was. Ik heb een miele wasautomaat waar ik een miele droger op wil zetten. Moet er een tussenstuk tussen een wasmachine en droger?


Wil je een wasdroger op je wasmachine plaatsen om ruimte te besparen?

Zorg er dan voor dat het stevig staat door. Van antislipmatten tot overgangsrubbers voor wasmachines. Het hele aanbod staat op praxis. Coolblue: alles voor een glimlach. De Scanpart Wasmachine Stapelkit is een universeel tussenstuk om je droger veilig en makkelijk te bevestigen op je wasmachine.


De stapelkit is te gebruiken op alle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts