dinsdag 20 februari 2018

Pyrex ovenschalen met plastic deksel

Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Elke dag een nieuwe aanbieding. Bekijk nú online op Blokker. Betaal achteraf met AfterPay. Gratis verzending en retour!

Koop Ovenschalen goedkoop online. De schaal is luchtdicht af te sluiten met het plastic deksel en daardoor zeer geschikt om. Classic ovenschaal van Pyrex. Pyrex ronde ovenschaal met deksel 4ltr.


Spaar nu voor Pyrex schalen met. Wel jammer dat de Jumbo bakjes volgens mij wel nog plastic deksel. Dit glazen model met een inhoud van liter is voorzien van een kunststof deksel met ventiel om stoom af te.

Pyrex ovenschaal met deksel - L - rond. Deze ovenschalen zijn geschikt voor. Pyrex Essentials ovenschalen - set van Deze handige 3-delige pyrex essentials ovenschalenset met deksel , gemaakt van extra sterk hittebestendig glas, is perfect. Uniek en origineel design, deze zomer nóg betaalbaarder.


Aanbevolen door Koninklijke Horeca Nederland! Bestel je Ovenschalen online! Voor de laagste prijs op Beslist. Keuze uit alle meubelmerken online!


Zonder deksel is de schotel te gebruiken als ovenschaal. De kleine schaal is luchtdicht af te sluiten met het plastic deksel en daardoor zeer geschikt om je gerechten mee te nemen naar een. Koken en het volgende moment je kliekjes goed opbergen was nog nooit zo. De glazen ovenschalen van LockLock hebben een perfect sluitende deksel. Zo kun je je ovengerechten reukloos bewaren in koelkast en vriezer.


Een ovenschaal met deksel. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.

Omschrijving van Nisbets Pyrex schalen. Geschikt voor conventionele ovens, magnetrons, vaatwasmachines, vriezers en koelingen. Deksel bestel je in onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts