dinsdag 20 februari 2018

Marmeren kaasplank

Presenteer je kaas op een stijvolle kaasplank. Bekijk het aanbod en bestel! Kaasplanken Uit Voorraad Leverbaar. Besteld = Morgen Al Thuis! Grote collectie kaasplankjes vind je hier!


De plank is gemaakt van hoogwaardig marmer en is ideaal om kaas of andere tapashapjes.

Marmeren kaasplank Champagne kleur. Niet alleen voor kaas of hapjes te serveren, deze eye-catcher is voor vele toepassingen geschikt. Vlees, vis, fruit, groente - en uiteraard de. Niet alleen om kaas of hapjes te serveren, deze eye-catcher is voor vele toepassingen geschikt. Productinformatie: Diameter 2mm.


Ideaal voor het serveren van kaas of tapas. Deze webshop heeft planken van materialen zoals steen, marmer en porcelein, zodat u echt een bijzondere kaasplank kunt geven. Witte kaasplank Deze witte marmeren kaasplank is gepolijst.


Hierdoor is de plank beschermt tegen nare geurtjes en bacteriƫn.

Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Serveer verschillende lekkernijen op de stijlvolle marmeren Boska Friends kaasplank en je verwenavond kan beginnen! Q maakt gebruik van cookies. Vergeet de houten snijplank.


Een prachtige grote luxe kaasplank met zwarte marmer inleg. De kaasplank is verpakt in een geschenkverpakking. Vanaf € gratis verzending. Het marmeren gedeelte is ideaal om kaas en worst te snijden, er worden geen.


Als u op zoek bent naar een origineel relatiegeschenk, overweeg dan eens om uw relatie een mooie kaasplank te geven. Een luxe kaasplank van marmer , leisteen of porselein! Vul het contactformulier in en ons team zal contact met u opnemen. Dank u wel voor uw interesse.


Makkelijk online te bestellen en thuisbezorgd! Een goede kaasplank is met zorg samengesteld en wordt geserveerd op een ruwhouten plank met. Zo zijn er planken van olijfhout, eikenhout, beukenhout, marmer of leisteen verkrijgbaar.


Het samenstellen van een goede kaasplank is een kunst op zich!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts