dinsdag 6 februari 2018

Vierkante gebaksbordjes

Voor 23:bestel is morgen thuis! Jij bepaalt waar en wanneer. Ook als we het thuis ophalen. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.


Dit witte, vierkante bord is een gebaksbord maar ook leuk om bijvoorbeeld tapas op te presenteren.

Wit gebaksbordje van cm. Het servies Dublin is gemaakt van aardewerk. Het bijzondere aan dit servies is dat het multifunctioneel te gebruiken is. Deze set van gebaksbordjes van Zuperzozial is gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal en is. Vierkant met afgeronde hoeken.


Bij Xenos vind je de leukste gebaksbordjes om jouw lekkernijen op te serveren. Vele aanbiedingen bij bol.

Gebaksborden koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen. Handige vierkante bordjes (16cm) voor bij uw bestelling. Het gebaksbordje , modelnummer 2en heeft een diameter van cm.


Bekijk verzending voor meer informatie. Thomas de Trein gebaksbordjes en meer feestartikelen Het grootste assortiment Betrouwbaar Zeer goedkoop snelle service. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor gebaksbordjes aanbied.


Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! Onderstaand een overzicht van de soorten en maten borden die nu op voorraad zijn. De collectie wisselt regelmatig. Paardekooper Verpakkingen B. Gehard glas is stoot- kras en snijvast.


Hierin heeft u de keuze uit vierkante , ronde en driehoekige borden. Een veelverkochte serie is Armonia. Dinerborden, lunchborden, soepborden, ontbijtbordjes, dessertbordjes en gebaksbordjes : ze maken het eten een stuk gemakkelijker.

Bent u geïnteresseerd in of benieuwd naar de diensten van De Groene Hoek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Sorteer op populair prijs nieuw Verwijder alles.


Olympia vierkant bord Een zeer uitgebreide lijn puur wit porselein van een. Serveer de scones, gebakjes en cupcakes op een mooi gebaksbordje uit het assortiment van High Tea Boetiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts