dinsdag 4 augustus 2015

Koelkast beplakken

High service, Low pricing! Ontvetten, schuren, nogmaals ontvetten en verven. Je kunt hem ook beplakken met verschillende kleuren.


Zelf uw eigen keuken of badkamermeubel wrappen is heel eenvoudig met onze wrapfolie. Veel maten, goedkoop en snel in huis. Een saaie, witte koelkast is een in het oog springend element in uw keuken.

Bent u die witte kleur ook zat, maar is het kopen van een nieuwe koelkast enkel voor de. Leuk wonen, lekker eten, creatieve hobbies en. Ontdek de vele voordelen van folie en wat wij ermee voor (o.a.) uw keuken kunnen doen.


Werkt op zich prime, probleempje bleef de handgreep. Het liefst zet je natuurlijk een koelkast in de keuken, die zo groot is dat je er een enorme voorraad in kwijt kan en die zo mooi is dat je wel uitkijkt met d. En ik heb een aantal punten herschilder maar dat is er niet mooier op geworden, daarom. Het schilderen van je koelkast en andere grote huishoudelijke apparaten is een gemakkelijke en goedkope manier om je keuken op te frissen.


Betaal nooit meer teveel. Koelkasten van alle merken op beslist.

Bestel de nieuwste koelkasten bij OTTO. Scherp geprijsd witgoed online! Jij bepaalt hoe je betaalt! Gedetailleerde omschrijving: Ik ben op zoek naar een vakman die mijn buitendeur van mijn inbouwkoelkast opnieuw kan beplakken met folie! Deurmaat 1bij 2dikte 20.


Maar wat als je koelkast eigenlijk nog heel goed werkt en je dus geen zin hebt om een nieuwe te kopen, maar hij er wel lelijk of gewoon saai uitziet? Fair enough, heel warm word je waarschijnlijk niet van dit interieur. Maar inspiratie krijg je hopelijk wel, want dit is een super alternatief als je niet met een.


Bekijk hoe je eenvoudig zelf je koelkast inbouwt met de. Geef je keukenkastjes een facelift door ze te verven of te beplakken. Plakfolie is ideaal om bijvoorbeeld keukenkastjes of andere meubelstukken te beplakken ,. Al vanaf € je eigen deursticker! Hoe een oude koelkast herschilderen.


Een tijdje geleden kochten we een oude Bosch koelkast. Een mooie, retro, bolle koelkast. Deze hebben we helemaal gerestaureerd. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts