vrijdag 28 augustus 2015

Glazen stolp met houten voet

Shop originele glazen , nu nóg goedkoper tijdens de zomersale op Made. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit 7producten vanaf €95. Gratis verzending vanaf €30!


Alleen gerelateerde resultaten gevonden.

Een stolp met een gouden knop en haak, gemaakt van echt mineraal glas , op een zwarte voet , gemaakt van noten hout. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te. Mooie gave antieke glazen stolp op houten bewerkte voet met aan binnenzijde een etagère voor het plaatsen van kleine voorwerpen hoogte. Grote glazen ronde stolp met donker houten voet van het merk Dôme Deco is 25cm hoog.


Glazen stolp met zwart houten voet H 6. Hoogte exclusief houten voet : cm. Herkomst: Frankrijk, begin 20e eeuw.

Geschikt om hang of zakhorloge in te hangen! Mica Decorations glazen stolp Hella houten voet. Stolp Met houten Onderzetter. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.


Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Uniek en origineel design, deze zomer nóg betaalbaarder. Betaal nooit meer teveel. Een alternatief voor het dragen van een medaillon is het glazen stolpje met houten voet , waarin het medaillon kan worden geplaatst.


Info over glazen stolp op voet. Resultaten van zoekmachines! Bloomingville vaas wit met kurk en lerenbandje. Bijpassende houten voet bij elke stolp.


Lot van drie glazen stolpen op zwart geschilderde houten. Antieke ronde glazen stolp met haar zwart houten voet.

De afmetingen zijn enkel van de stolp gemeten zonder de voet. Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts