maandag 6 juli 2015

Witgoed met een krasje

Witgoed bestel je in onze webshop. Meubels voor de laagste prijs. Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно! Altijd nieuwe machines op voorraad ook met een krasje en een deukje.


Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van nieuw en jong gebruikt witgoed voor een zeer. Wasmachines, vaatwassers en drogers.

Nieuw maar met lichte fabrieksschade. Een krasje of een deukje. Grartis thuisbezorgd en pas betalen bij aflevering. De apparatuur die wij verkopen,zijn gewoon nieuw,maar er zit een krasje ,deukje op. Ook hebben wij apparatuur met verpakkingsschade,showroommodellen,en apparaten die.


Op zoek naar een koelkast, afwasmachine, plasma of LCD TV, en vind je het niet erg als er een krasje of een deukje op zit? Op deze site wordt witgoed verkocht, gewoon. Allemaal nieuw maar met lichte fabrieksschade.

Hoge kortingen voor kleine deukjes. Hier vindt u nieuw kantoor- en magazijnmeubilair met een beschadiging. Info over terrasje met een krasje. Resultaten van zoekmachines!


Grote fabrikanten verkopen via Rimaco hun producten met lichte verpakkingsschade, soms een kleine beschadiging. Tweedehands witgoed van goede kwaliteit, met garantie. Omschrijving: In verband met de opening van het nieuwe concept ILOVEOUTLET, Nu super veel KORTINGEN op alle witgoed.


Nieuwe KENWOOD RVS look Amerikaan met een ruime. Onze apparaten zijn ongebruikt. Gecontroleerd en getest door Bosch. Bosch Outlet Store een echte fabriekswinkel! Online winkelen met de service van een vakman.


Wij kunnen ons meten met de grote zaken in witgoed. Bezorgen en op zijn plaats zetten in Den Haag en omstreken is bij ons nog steeds een GRATIS service. Volledige fabrieksgarantie, wordt geleverd met factuur.


Bij ons kunt u terecht voor alle soorten witgoed ,. Deze artikelen hebben de normale fabrieksgarantie en de service die u verwacht.

Krassen , barsten of deuken in. Nieuw, maar met schoonheidsfoutjes. Specialist in witgoed reparatie en verkoop met betaalbare tarieven. Ooit begonnen met één Miele wasmachine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts