woensdag 8 juli 2015

Houder voor huishoudfolie

Houder voor de professional. Stijltangen van topmerken. Alles voor de professionele kapper. Voor 22: besteld = morgen thuis. Alle huishoudfolie vind je op beslist.


Bestel simpel jouw keukengerei online.

Betaal nooit meer teveel. Keukenrolhouders koop je eenvoudig online bij bol. Resultaten van zoekmachines! Ook geschikt voor alumiumfolie en huishoudfolie.


Je kunt kiezen voor een keukenrolhouder van RVS, kunststof, hout,. Info over houder voor huishoudfolie. Dan is deze foliesnijder van Emsa zeker iets voor u! Dankzij de zeer scherpe kartelrand (zaagrand) kan de folie eenvoudig, snel en zonder rafelen.


Met deze handige Leifheit Parat Royal rollenhouder heb je altijd een stuk keukenpapier of folie bij de hand!

Folie houders voor in de keuken? Bespaar tot wel via kiesproduct. Hand foliehouder plastic transparant. Transparante kunststof houder voor het bewaren en afscheuren, van vershoudfolie, aluminiumfolie, huishoudfolie etc. Metalen, RVS of kunststof houder.


Onze voordelige folie dispensers zijn leverbaar in kunststof, RVS en metaal. De folie wordt eenvoudig en nauwkeurig afgesneden. Een keukenrol, aluminiumfolie en huishoudfolie altijd voor het grijpen. Deze elegante design keukenrolhouder van het merk Blomus is multifunctioneel. De houder heeft zowel ruimte voor huishoudfolie , aluminiumfolie als voor een keukenrol.


De professionele folierolhouder is de ideale houder om eenvoudig en snel artikelen in folie te verpakken. Voldoet aan alle HACCP eisen. Huishoudfolies online vergelijken: Bekijk en ontdek Vergelijk. De kunststof houder is voorzien van een speciaal vak voor kruiden en heeft twee scherpe, nauwkeurige snijschuivers.


Schrijf je in voor de Jumbo nieuwsbrief. Persoonlijk gemaakt met aanbiedingen, handige tips, nieuws en de lekkerste recepten op basis van door jou bekeken producten. Multi-Block Legro Multi-Block staat voor een gepatenteerd snijsysteem voor de detailhandel.


Ruimte voor aluminiumfolie, huishoudfolie en een keukenrol;. Omdat ik een andere houder voor keukenpapier gebruik, heb ik gekozen voor deze houder.

Zo heeft u alles bij de hand en kunt u deze producten eenvoudig opruimen. Naast deze folies bestelt u bij ons nog veel meer onmisbare producten voor uw cafetaria.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts