donderdag 30 juli 2015

Opinel kinderzakmes

Leverbaar uit eigen voorraad! Ruim assortiment kinderzakmes. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Roestvast staal en houten handvat! Het lemmet heeft een lengte van cm.


De totale lengte van het mes is 15.

Dankzij de afgeronde punt en het beveiligde lemmet is het al. De traditioneel Franse vormgeving is tijdloos. Het echte franse kwalitetsmes met ronde punt. Speciaal kinderzakmes zonder punt, maar wel met een scherpe snede. Daarnaast uitgerust met houtzaag, schroevedraaier annex flesopener, pincet en tandenstoker.


Opinel produceert al meer. Vandaag bestel morgen in huis. Kinderzakmes , ook handig om tijdens je uitstap een broodje te smeren. Coolblue: alles voor een glimlach.

Het heft heeft een geïntegreerd fluitje. Ideaal voor de jonge ontdekker! Uitsluitend de beste prijs en uitvoerig getest. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Dit kinderzakmes is perfect voor outdoor activiteiten als kamperen en wandelen. Toevoegen aan vergelijking. Outdoor Junior rvs kaki kinderzakmes Dit is een ideaal outdoor mes voor kinderen, perfect voor kamperen, wandelen, zeilen en nog een veel. Victorinox kinderzakmes ,. Een beroem maar toch heel goedkoop zakmes voor dagelijks gebruik. Kinderen voelen zich pas een echte avonturier wanneer ook zij een mes mogen gebruiken.


Met een kinderzakmes is dat nu geen probleem. Alles op voorraad en snel bezorgd. En er is een speciaal kinderzakmes van. Een gewoon zakmes zonder al te veel poespas.


Volledig assortiment en voordelig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts