dinsdag 11 juni 2019

Stalling waddinxveen

Caravanstalling Toon Vergeerr. Door drukte in het verkeer lukt het niet altijd om exact op het afgesproken tijdstip bij de stalling aan te komen. Uw opgegeven tijdstip van halen.


Hartelijk welkom op onze site! Onze stalling is een hoge kwalitatieve stalling waar de caravans geheel droog en windvrij binnen staan in een moderne kas.

Info over caravanstalling waddinxveen. Resultaten van zoekmachines! Stalling Waddinxveen op Telefoonboek. U kunt bij ons terecht voor uw caravan, vouwwagen, aanhangwagen, boot waterscooter, vliegtuig etc. Het plaatsen van uw caravan is ook heel gemakkelijk in onze stalling , het enige wat u hoeft te doen is hierboven even op aanmelden klikken, u krijgt na goedkeuring.


Weerheim Waddinxveen , ook uw stalling voor caravans, campers en vouwwagens. De meest volledige site met ruim 66. Auto stalling in Waddinxveen.

Wij stallen alles wat maar op wielen staat en niet hoger is dan 3. Ruime weides en grote stallingen tegen een aantrekkelijke prijs! Stal de Gouwe is een kleine pensionstal gelegen tussen Waddinxveen en Boskoop. Een stal waar uw paar paard kan zijn. En waar uw hele gezin van het buiten leven kan.


Dat kan in onze overdekte stalling in. De prijs-kwaliteitverhouding is evenwichtig, maar de meerwaarde is uw voordeel: onze. Uw trailer dicht in de buurt! Groepspaddock: een leuke bezigheid voor uw paard om lekker te spelen met soortgenoten.


Henegouwerweg 1Waddinxveen. Welkom op de website van stal Wijnen! Onze ruitersportvereniging maakt gebruikt van de accommodatie van Manege Reigersburgh, Plasweg 35b te Waddinxveen. Wij zijn gevestigd in Waddinxveen. Kleine pensionstal waar een paar paard kan zijn.


We beschikken over veel weiland en de paarden staan winterdag uur per dag in kleine groepen in de paddock. Brengt U uw caravan camper naar de stalling voor een langere tijd bijvoorbeeld voor een winterperiode? Zorg dan dat hij er netjes en schoon bij staat.

Van camper tot vouwwagen en van caravan tot aanhanger. Wij bieden ook opslagboxen en ruimtes te huur aan. Opslagruimte huurtarieven tot 8. We zijn gestart met de eerste fase nieuw multifunctionele garageboxen units te huur.


Garagecomplex waddinxveen ontwikkeld een nieuw kleinschalige. Pensionstal Brand biedt rust en kwaliteit voor uw paard en uitgebreide mogelijkheden voor zowel de op sport gerichte als recreatieve ruiter. De stal is gelegen in het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts