donderdag 27 juni 2019

Ramen wassen elektrisch

Laat je ramen wassen in Friesland. Twee jaar na Kärcher introduceert Leifheit zijn eigen elektrische raamwisser. Niet de ramen maar de tegels reinigen of de gevel? Op zoek naar borstels, poetsdoeken, aftrekkers, telescoopstelen en schoonmaakmiddelen voor het ramen wassen ? Je kunt natuurlijk ook op je gebruikelijke manier de ramen wassen ,.

Is de ruit schoon, dan komt de wisser-met-accu in actie. Een stralende zon na een flinke regenbui laat de viezigheid op de ramen vaak goed zien. Tijd voor een schoonmaakbeurt!


Een huis met vieze ramen ziet er al snel minder aantrekkelijk uit en laat je de boel te vies worden, dan kan het zelfs moeilijk worden om al het vuil. Ramen , zonnepanelen of gevels reinigen? Groot aanbod telescoopstelen in alle.


Met deze tips en tricks zijn je ramen in no time blinkend streeploos schoon. De ramen wassen heb je zo gedaan met dit.

Want vaak verschijnen er lelijke strepen op het glas, terwijl u juist. Met een telescoopsteel van meter kan je makkelijk en veilig in de hoogte poetsen. Ik heb ook zo een hekel aan de ramen wassen. Wij wonen nu in een appartement langs een drukke doorgaande weg, dus de ramen zijn altijd heel snel vies. Elektrische tandenborstels.


Zoveel strepen op de ramen heb ik nog nooit gehad en ik heb het op. Een beetje van alles waarschijnlijk, maar succesvol en snel ramen zemen gaat je met deze tips en trucs net zo makkelijk af. Je ramen wassen met minder kracht: dat zou kunnen met de elektrische raamwisser Window Vac Plus van Kärcher.


Denise en Erwin testten de raamwisser. Complete set om uw ramen te wassen. Voorzien van Unger raamwisser, inwasser, afwasmidel, twee sponzen en afwasmiddel. Weg met strepen bij het ramen zemen! Gaat het autoraam niet open of sluit deze niet meer?


Automat Emmen repareert jouw kapotte autoraam! Dit kan een extreem moeilijke opdracht zijn als ze erg hoog zijn, op het dak of gewoon als u niet beschikt over de noodzakelijke middelen. Zelf de ramen aan de binnenkant wassen.


Wilt u graag dat alle ramen in of aan uw huis worden schoongemaakt?

Van raamwisser tot inwasser of glasschraper: ramen worden streeploos schoon. Ook voor overige producten. De Kärcher WVis de eerste elektrische Window Vac en is geschikt voor de reiniging.


Neem alleen wel een beetje de tijd om je ramen rustig te wassen anders krijg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts