dinsdag 27 maart 2018

Frituurpan test

Scoort een frituurpan voldoende of onvoldoende? Maak nu maanden gratis kennis! Toegang tot álle testresultaten. Vind de voordeligste Friteuse winkel. Bekijk testen op Kieskeurig.

Wij testten ruim friteuses. De beste friteuse is meer dan keer zo duur als de Beste Koop frituurpannen. Wij hebben airfryers en friteuses getest op kwaliteit en gebruiksgemak. Wat zijn de beste uit de test ? En welke zijn beste koop? De Consumentenbond testte in één test zowel de friteuses met olie als met hete lucht.


Friteuses en frituurpannen voor het bakken van frites, kroketten en andere snacks in frituurolie.

Wat is de beste frituurpan ? In Duitsland deed men een grootschalige test waarbij zowel friteuses die met frituurolie werken als frituurpannen die hete lucht gebruiken. Frituurpannen zijn onlangs twee keer los van elkaar getest. In Nederland deed de Consumentenbond een test , en ook in Duitsland koos men. Deze informatie tref je aan in de handleiding bij de frituurpan. Twee huismerken frituurolie scoren bijna net zo goed in de test als het bekende A-merk.


Een goede frituurolie voorkomt aanslag in de frituurpan. Waar moet u op letten bij uw keuze? In onze aankoopgids vindt u meer uitleg en.


Radar test de meest verkochte airfryers op smaak én op vetgehalte. Hoi, Kan ik een frituurpan (de verwarmingsspiraal) ook testen met water (i.p.v. een vet vulling)? Welke airfryer komt het best uit de bus? Vetvrije frituurpannen getest. Om dit eens te gaan bekijken zijn er drie verschillende varianten in de test opgenomen.


De precisie in temperatuurmeting weegt daarom zwaar in het bepalen van favoriete frituurpannen in deze test. Ook letten we op gebruiksgemak,.

Ik heb het schoonmaken nu dus opgegeven, wij gaan op zoek naar een nieuwe. Op zoek naar een frituurpan of friteuse om heerlijke frietjes of andere snacks te frituren? Verse frietjes bevatten hierdoor dan ook tot minder vet dan verse frietjes uit een conventionele Philips- frituurpan én… ze smaken overheerlijk!


Gebruik een vetblusser bij vlam in de frituurpan ! De grootste collectie frituurpannen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts