maandag 12 maart 2018

Cuisinart rijstkoker crc400e

Dé vergelijkingssite voor elektronica. Zet de perfecte maaltijd op tafel. Cuisinart barbecues tegen lage prijzen. Bestel hier tuinartikelen online.


Gratis verzending Thuiswinkel Waarborg Winnaar ABN AMRO.

Je bereidt niet alleen je rijst, maar stoomt ook je aardappelen, groentes, vis en vlees in de roestvrij stalen mand. Deze rijstkoker met uniek design stelt je in staat om diverse soorten rijst (waaronder ook sushi rijst en risotto rijst) en andere. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


Een volwaardig culinair begrip : Gezonde en smaakvolle gerechten, simpel en lekker. Vergelijk de prijs van deze rijstkoker bij alle bekende webshops en bekijk de specificaties en reviews op Knibble. Prijsinformatie van de shop.

Betaal nooit meer teveel. Dingen waar je blij van wordt! Coolblue: alles voor een glimlach. Vergelijk goedkope rijstkokers van de beste merken zoals Tomado, Tristar, Tefal en meer Kies de beste aanbieding en bestel direct online.


Professioneel design in roestvrijstaalGeïsoleerde, koude buitenwand Binnenzijde rijstkoker voorzien van anti-aanbaklaagDeksel uitgevoerd in glas, om het kookproces. Hoe een rijstkoker gebruiken - Duration:. Quart Programmable Slow Cooker.


De koker heeft een stijlvol retro design en komt met een stoomrekje. Heeft een warmhoudfunctie en glazen deksel. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Vind jouw Rijstkoker in onze collectie.


Voor 23:bestel is morgen thuis! Dit is mijn tweede rijstkoker , de eerste rijstkoker was echt versleten. Ik gebruik hem dan ook wekelijks meerdere keren.


Ook deze rijstkoker is ideaal, met een extra.

De rijstkoker die ook voor het stomen van groenten, vis, etc gebruikt kan worden. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Bespaar tot wel via kiesproduct. Alle prijzen vergelijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts