donderdag 23 november 2017

Glazen schaal op voet

Jij bepaalt waar en wanneer. Ook als we het thuis ophalen. Betaal nooit meer teveel. Op Zoek Naar Een Schaal ? Bekijk Ons Uitgebreide Aanbod!


Uniek en origineel design, deze zomer nóg betaalbaarder.

Vind glazen schaal met voet op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Info over glazen schaal op voet. Resultaten van zoekmachines!


Je zocht naar: glazen schaal op voet ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Wijd uitlopend schaaltje van glas. Glazen schaal vaas op voet cm.


Kommen en schalen shop je eenvoudig online op Xenos.

Schaaltjes voor yoghurt, soepkommen of een fruitschaal. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Gratis verzending vanaf €30!


Deze glazen schaal op voet is ideaal voor het presenteren van hapjes of andere lekkere dingen. Grote glazen vaas op groot grillig gevormd houten stander. Bij wehkamp kun je terecht voor onder andere glazen , houten of porseleinen schalen.


Vaas van glas op voet , groen. Ik zie steeds in tijdschriften met recepten van die mooie glazen schalen waar ze dan trifle in maken, het zijn van die schalen op een voet en dan loopt het mooi recht. Mooie mondgeblazen glazen schaal uitgevoerd op voet.


De glazen schaal is in zeer goede conditei zonder enige beschadiging met een Øbovenrand van 192mm en een hoogte. In de voet is een gedraaide zwarte band verwerkt. U kunt de schaal voor diverse doeleinden gebruiken zoals bijvoorbeeld voor uw fruit of.


Bloemstuk maken met Ornithogalum tussen takken van krulwilg in een extra hoge glazen vaas. SCHAAL op Hollands zilveren voet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts