woensdag 8 november 2017

Pyrex ovenschaal met plastic deksel

Ruime Keuze - XXL Korting - Alles op Voorraad! Aanbevolen door Koninklijke Horeca Nederland! Bekijk alle Ovenschalen online. Groot assortiment op Vergelijk. Alle merken ovenschaal pyrex.


Bestel eenvoudig en snel op beslist.

De schaal is luchtdicht af te sluiten met het plastic deksel en daardoor zeer geschikt om bijvoorbeeld je eten mee te nemen. Dit glazen model met een inhoud van liter is voorzien van een kunststof deksel met ventiel om stoom af te. Wel jammer dat de Jumbo bakjes volgens mij wel nog plastic deksel. Deze ovenschalen zijn geschikt voor.


Met een ovenschaal kun je allerlei soorten gerechten maken. Betaal achteraf met AfterPay. Gratis verzending en retour! Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.


Zonder deksel is de schotel te gebruiken als ovenschaal.

Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Geschikt voor conventionele ovens, magnetrons, vaatwasmachines, vriezers en koelingen. De glazen ovenschalen van LockLock hebben een perfect sluitende deksel. Zo kun je je ovengerechten reukloos bewaren in koelkast en vriezer. Een ovenschaal met deksel.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно! Pyrex Ovenschaal met Plastic.


Koken en het volgende moment je kliekjes goed opbergen was nog nooit zo. De inhoud van de ovenschalen zijn en liter. De ovenschalen zijn geschikt voor de oven, magnetron.


Met deze grote ovenschaal (L) bereidt je de heerlijkste ovengerechten. Lasagne, vispreischotel of een grote quiche. Je kunt het zo gek niet bedenken. De schaal is nog in plastic , dus.


Vind ovenschaal met deksel op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts