donderdag 20 juli 2017

Antiek vensterglas

Naast bedrijven en particulieren zijn wij vaste partner voor overheden wanneer het aankomt op historisch glas. Glashandel Verbeek, de glas expert van Delft! Foto over Het antieke patroon van het vensterglas voor achtergrond. Bekijk de mogelijkheden in onze showroom.


De keuze is geheel aan u. Mooie buffetkast Deco stijl.

Op zoek naar de perfecte antiek gekleurd glas items? Bestel zeer voordelig en snel antiek mondgeblazenglas, kleuren. Glasplaten worden verzonden in 30x40cm.


Figuurglas is de verzamelnaam van glas met structuur of reliëf. Honderden kleuren en structuren leverbaar. Het informatiepunt voor de antiekliefhebber. Vijf stuks helder transparante gekleurde glazen met licht uitlopende bovenkant.


Vind antiek dakraam op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Heeft u interesse in het bovenstaande antiekglas, of staat uw gewenste antiek glas er niet tussen? Gegrepen door restauratiekoorts in de tijd dat we bezig waren onze boerderij Oud-Zomerland te verbouwen, hebben wij een verzameling van. Antiekboerderij Oud-Zomerland.


Transparant glas of antiek glas met een gezandstraald design is niet dominant aanwezig, maar geeft allure door reliëf en lichtsprankeling. Floatglas is vensterglas verkrijgbaar in elke gewenste kleur. Glas met zeer fijne lijntjes.


Heeft u antiek glas nodig, bijvoorbeeld voor uw glas in lood of voor uw interieur? Hier werd voor het eerst uitsluitend mechanisch getrokken vensterglas geproduceerd. Old Style levert diverse soorten topkwaliteit isolatieglas voor monumentale panden. Wij verkopen onder andere: dubbel glas, enkel glas en veiligheidsglas. Een zeer eenvoudig bestelproces, zodat zelfs.


Float ( vensterglas ) 3mm 30x30cm:. Kan ook als barkast of boekenkast gebruikt worden. Hoogte = – diepte = 58.


Natuurlijk verkopen wij ook veel producten voor andere glashobby’s als glaskralen. Oude vervaardingsmethodes voor vensterglas. Ijsbloemenglas (mingh) mm. Vensterglas (tot 2m2) 31.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts