vrijdag 14 juli 2017

Groene snijplank

Wij willen dat klanten nooit te veel betalen. Grootste Elektronicawinkel van NL! De beste kwaliteit luxe snijplanken op voorraad en snel geleverd. Grote collectie snijplanken vind je hier!


Snijplanken tegen de laagste prijzen.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Een snijplank is een uit hout, kunststof of (hard)glas vervaardigde onderlegger waarop ingrediënten voor het bereiden van een maaltijd worden gesneden. Dit helpt je bij het gebruik van de juiste snijplank bij de juiste productgroep. Op zoek naar een gekleurde snijplank ? In ons ruime assortiment vind je gekleurde snijplanken voor elk budget!


Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! Professionele groene snijplank geschikt voor horeca gebruik.

Te gebruiken voor groente en fruit. Ik gebruik ze bijna elke dag wel en toch is het een van de gebruiksvoorwerpen waar ik nog steeds niet een echt gezon duurzaam en praktisch alternatief. Ideaal voor in de keuken voor het snijden van uw etenswaren, deze bamboe snijplank met een speelse groene rand voelt zich thuis in elke keuken. Vergelijk het ruime assortiment snijplanken in alle soorten, o. Meer dan jaar ervaring. Bestel nu een snijplank bij Kookpunt.


Vanaf €geen verzendkosten. Kenmerkend voor tulpenboomhout zijn niet alleen de zandkleurige en groene tinten, maar ook het lichte gewicht. Geschikt als serveer- en snijplank voor hapjes.


Kookartikel voor de Laagste Prijs. Alle Topmerken op Choozen. Voor 23:bestel is morgen thuis! Een moderne plank met de nodige flexibiliteit, met dank aan het materiaal.


Hierdoor snij je niet snel in. BK Universele snijplanken , hygiënisch.

De kortingscode wordt direct verstuurd in de. Bloomingville Hexagonal snijplank groen marmer. Dit is wel een heel erg moderne snijplank. De Hexagonal snijplank is gemaakt van marmer met een diep groene kleur. De snijplank is vervaardigd uit hoogmoleculair polyethyleen, dit kunststof is.


Mooie bamboe snijplank met groene rand. Afmetingen: 21x15xcentimeter. Groene relatiegeschenken. Gratis verzending vanaf € 30!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts