vrijdag 20 januari 2017

Smeg achterwand 90 cm

Wij willen dat klanten nooit te veel betalen. Grootste Elektronicawinkel van NL! Bezorgd wanneer jij wilt! Topkwaliteit voor uw bedrijf. Deze is voor alle SNL modellen van CM geschikt.


KIT90X SMEG achterwand kopen? Dus ben je op zoek naar een Smeg fornuis? De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


Krijgt u niet gevonden wat u zoekt of komt u er niet helemaal uit? Dan helpen wij u graag met vrijblijvend deskundig advies! Vorige Artikel van Volgende. Heb je een specifieke vraag over een Smeg product?


Gratis verzending vanaf 20. SMEG uitgevoerd in het het zwart en geschikt voor de SMEG fornuizen types TR93CNL,. De Wand is 90cm bij cm. De dikte van de wand is 8MM.


De wand wordt via een lip aan de onder en bovenkant bevestigd. Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop! Kies uit 1verschillende Smeg Afzuigkappen op Kieskeurig. Vragen van klanten over Smeg KIT1A1CRugwand 900x750mm Vragen van klanten over Smeg KIT1A1CRugwand 900x750mm. C-serie fornuizen, RVS.


Resultaten van zoekmachines! Achterwand RVS, x 65cm,. KIT1TR9N Smeg achterwand Zwart Meer Details. Toevoegen aan winkelmand. De Smeg SNL916MFAis zeer geschikt voor wie graag voor veel mensen kookt en daarbij alle pannen uit de kast haalt.


Zambala keuken achterwand Alu Metallic. Rvs achterwand of rvs plaat op maat in elke maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts