maandag 16 januari 2017

Hollands glad edelstaal

Gesmeed door grootmeesters, met veel aandacht voor verfijning. Gratis graveren vork, mes en lepel mogelijk. Hollands Glad Edelstaal € 1. Wij leveren dit bestek uit voorraad.


Dit bestek is – de naam zegt het al – iets gladder dan Haags Lofje, maar ligt.

Bekijk hier ons assortiment besteksets. This beautiful cutlery has been greatly appreciated by customers for decades. De bestekset is op prachtige traditionele wijze vormgegeven en afgewerkt met platte heften.


Basis set bestekset voor personen. Gemaakt van hoogwaardig hoogglans gepolijst edelstaal. Daarnaast zijn de bestekseries Tango, Jive, Concerto en het nieuwe Fado in de edelstaal variant verkrijgbaar.


Dit exclusieve bestek dankt zijn naam.

Uitgebreid bestekset voor personen. Sola-bestekset- hollands - glad -70-delig. De bestekset komt uit de collectie van het kwaliteitsmerk Sola en is gemaakt van het beste edelstaal om zo een hoog. Een absolute klassieker van hoogwaardig zilverwit edelstaal , met een. Vind sola hollands glad op Marktplaats.


Toets uw modelnaam of modelnummer eens in bij Zoekopdracht rechtboven in het grijze. Pure kwaliteit in verzilverd of hoogwaardig edelstaal , tot in de perfectie gesmeed. De kunst van het dineren zit in de details. De vorm van het model is harmonieus, de hanteerbaarheid is uitgebalanceerd.


Edelstaal is een term die vaak wordt gebruikt om hoogwaardig roestvast. GekOpBestek voor oud bestek en tafelstukken die niet meer in de winkel te koop zijn. U heeft bij ons de laagste prijsgarantie! Keltum levert bestekken in edelstaal ,. Het benadrukt het feit dat het staal sterk, zuiver en mooi is.


Een eenvoudig en traditioneel, maar tegelijkertijd uitermate elegant bestek.

Antiek zilver en Tafelzilver Brevordia Antiek is gespecialiseerd in Nederlands zilver. Wij verkopen antiek zilver, tafelzilver, verzamelobjecten, klein zilverwerk. In ongebruikte perfecte conditie.


De ring heeft een kleine bolling, maar is verder helemaal glad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts