vrijdag 11 maart 2016

Brocante theeservies

Bespaar tot wel via kiesproduct. Grootste aanbod theeservies online. Vergelijk aanbiedingen en profiteer direct. Vind brocante servies op Marktplaats. Verkoop van jong antiek en Franse brocante.

Voor iedereen een voordeel. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor theeserviezen aanbied. Ou vintage en brocante servies.


Losse kop en schotels, borden, schalen, sauskommen en koffie- en theepotten, maar ook de mooiste oude serviezen voor weinig geld. Theepot, suikerpot, melkkan en kop en schotels. Super mooie en lief 9-delig theeservies met brocante roosjes en bloemetjes.


Ruime keuze theeservies op beslist. Cakeschaal met Roosjes €50.

Klein oud Pudding vormpje Eendje van. Ik vind deze zo mooi, zo sober en warm. Erg oud brocante Japans theeservies van blauw met wit keramiek gedecoreerd met bloesem en bomen. Bestaande uit een theepot, melkkan, suikerpot, dekselpotje en kop. Sago superleuk op je aanrecht met pollepels!


Dit uiterst charmante setje brocante theeservies uit grootmoeders tijd bestaat uit kopjes en theepot. Het witte brocante theeservies is prachtig gedecoreerd met. Info over antiek theeservies. Resultaten van zoekmachines!


Met het Brocante porseleinen theeservies (Engelse sfeer) van Helen Sumter creëert u elke gewenste sfeer. Theeservies van Edelstein Bavaria. Compleet servies van Bavaria. Diverse brocante woonaccessoires uit binnen- en buitenland in de brocante webwinkel. Prachtig compleet servies in originele doos.


De hoeken van de deksel zijn ingescheur je zou deze kunnen plakken, maar ik heb dit niet gedaan. In de webwinkel vind je een leuk assortiment aan brocante , curiosa en nostalgische woonaccessoires.

Koop en verkoop brocante landelijke serviesgoed op BrocanteMarktplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts