maandag 28 maart 2016

Gekleurde plastic bekers action

Makkelijker wordt het niet! Bestel nu wegwerpbekers voor uw horeca. Op zoek naar take away schalen? Vega Direct heeft een groot aanbod! Vergelijk meer dan 1feestbrillen.


Voor de laagste prijs op Beslist.

Uniek en origineel design, deze zomer nóg betaalbaarder. Ze zijn van wit plastic en de buitenkant is bedrukt met Minnie en gekleurde stippen. Action bekertjes plastic 1stuks. Je maakt je tafel nog gezelliger met dit witte tafelkleed met gekleurd.


De plastic bakjes zijn geschikt om zowel warme als koude. Je vindt elke week meer dan 1nieuwe producten in ons assortiment. Bekijk ze hier of kom naar een winkel in jouw buurt.


Gekleurde plastic wegwerp bekers € 50. Artikel is niet voorradig.

Plastic Bekers Zwart 1stuks. Bekijk dan de plastic bekers die wij in ons assortiment hebben en vergelijk de. Info over gekleurde plastic bekers. Resultaten van zoekmachines! Zowel voor warme als koude dranken!


De bekers zullen ideaal zijn voor het versieren van een Frozen. Grote sortering wegwerp plastic glazen:. Gratis verzending vanaf € 30! Keuze uit meer dan 1feestbrillen. Feestbrillen nu al vanaf €50.


Shop originele glazen, nu nóg goedkoper tijdens de zomersale op Made. Mokken en bekers van Xenos kun je eenvoudig online kopen. Serveer je melk, thee of koffie voortaan in stijl met één van de mokken van Xenos. Deze bekers zijn klassieke wegwerp gekleurde bekers.


De wegwerp bekers zijn van polystyreen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts