vrijdag 22 januari 2016

Lekkerste koffiecups

Bestel in de officiële illy shop. Geniet thuis als in de koffiebar. Betaal nooit meer teveel. De grootste collectie koffiecups ! Koffiecups tegen de laagste prijzen.

Dat is de uitkomst van een blinde smaaktest van de Consumentenbond. Nespresso cups voor je op een rijtje gezet om espresso, lungo en capuccino mee te maken. Hoe smaken alternatieve Nespresso capsules - wat zijn de lekkerste ? Laten we beginnen te stellen dat over smaak totaal niet valt te twisten en dat wij dus een geheel. DEN HAAG – De Bellarom Azurro van Lidl is de lekkerste ‘lungo’ voor het Nespresso-apparaat.


De cups van Nespresso zelf leggen het af tegen de discounter. Een aantal koffie experts proeven de verschillende merken koffiecapsules. De originele Nespresso Ristretto capsules zijn.

Op zoek naar de lekkerste koffieboon. Lekkere koffie maken doen we steeds vaker thuis. Maar met welke bonen maak je het beste bakkie pleur?


De Senseo is zo populair dat er heel veel verschillende merken koffiepads voor deze apparaten te koop zijn. Neem maar eens een kijkje in onze webshop en overtuig jezelf. Lekkerste koffie drinken we thuis, uit een volautomaat die koffiebonen maalt. Desondanks ook hier discussie over welke koffie het lekkerst is.


De biobased koffiecups van Peeze. Deze zuurstof-dichte koffiecapsules bevatten premium kwaliteit arabicakoffie en garanderen daarmee dé perfecte kop koffie. Huismerk koffiepads scoren beter op smaak en duurzaamheid dan de originele koffiepads.


Dat blijkt uit een test van de Consumentenbond. Wie weet het verschil tussen gemalen koffie in een koffiezet apparaat en koffie cups ? Maak échte Italiaanse espresso, leer melk opschuimen voor latte en cappuccino. Lees de uitkomsten van onze langlopende capsules smaaktest.


Welke capsule kan je het best gebruiken. Dankzij de mooie Italiaanse, donkere branding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts