dinsdag 19 januari 2016

Knoflooksnijder

Ruime keuze mepal knoflookpers op beslist. Vergelijk hier alle aanbiedingen. Altijd de beste deal voor jou. Keukengerei goedkoop online.


Dan is deze knoflooksnijder en peller set een ware must-have voor in jouw keuken!

Lekker makkelijk en geen stinkende handen meer. Met de hand is dit lastig, maar niet met deze knoflooksnijder. Knoflooksnijder - Wit (geschenkverpakking). Bij Mepal vind je de hoogste kwaliteit. De knoflookpers heeft een.


Met de Rosti Mepal knoflook snijder is het verwerken van uw knoflook heel eenvoudig ! U plaatst de gepelde knoflookteen.

Makkelijk knoflook hakken. Open de snijder, vul met verse knoflookteentjes, rol over een harde ondergrond en de knoflook is fijngehakt! Handig hulpje in de keuken. Nooit meer handen die naar. Bezoek onze winkel in Roosendaal of.


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Ga naar de Action en koop voor cent een knoflooksnijder. Moet je heel veel tenen knoflook van het. Op onze website maken wij gebruik van functionele, analytische en social media cookies.


Zo maken wij de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk en kun je informatie. Knofix knoflooksnijder met schilrol. Hiermee verwijdert u de schillen van de knoflook gemakkelijk!


De Genius is een ingenieuze keukenhulp. Deze knoflookmolen maakt prachtige kleine blokjes knoflook. Met deze knoflooksnijder van Rosti Mepal wordt het snijden van een teentje wel heel gemakkelijk.

Je doet de gepelde knoflookteen in. Een kwestie van pellen, vullen en rollen. Uitneembaar roestvast stalen lemmet Kunststof. Snijden betekent dat je plakjes krijgt in plaats van puree.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts