donderdag 31 december 2015

Whiskyglazen jack daniels

Serveer in professionele whiskeyglazen. Op zoek naar horeca cognac glazen? VEGA heeft een groot aanbod! Glasservies voor uw Horeca. Binnen 2-werkdagen geleverd.


Kristalservies van horecakwaliteit. Gratis verzending vanaf €30! Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Het is de oudste whiskey distilleerderij van Amerika. Cobalt Blue Blinds op de kop weten te tikken. Bekijk ons uitgebreide aanbod. De whiskyglazen collectie van Dranktotaal bestaat uit elegante glazen met unieke designs. Set van whiskyglazen uit de Iratia collectie.


Afgerond model met rechte hoeken. Deze glazen hebben een inhoud van liter. Jack Daniels box en een Remy Martin giftset. De basisregels van bourbon of Amerikaanse whiskey worden gerespecteer maar.


Op de neus is deze whiskey zoet en met een kruidig karakter. Discover the story of independence, the family of whiskies, recipes and the Lynchburg distillery. Laat onze whiskyglazen geheel naar wens graveren.


Wij hanteren geen minimale afname! Het merk wordt gedistilleerd in Lynchburg, Tennessee. Omdat het oog van de whiskydrinker ook wat wil, kies je voor het mooiste glas onder de whiskyglazen ! Een tumbler ligt trouwens ook prettig in de hand.


Wil je whiskyglazen laten graveren met daarop je eigen tekst of logo? Inclusief prachtig whiskyglas met jouw ontwerp. Laat een naam of andere tekst graveren! Het woord whisky wordt in het internationale spellingsalfabet gebruikt voor de letter W. Whisky kopen voor de laagste prijs.


Portretfotografen gebruiken het uitspreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts