woensdag 2 december 2015

Magnetron afdekschaal

Magnetrons van alle merken op beslist. Info over afdekschaal magnetron. Resultaten van zoekmachines!


Deze antispat magnetrondeksel met ontluchtingsgaatjes zorgt voor een gelijkmatige verwarming van het eten en voorkomt het rondspatten in de. De deksel voor de magnetron is uitermate geschikt voor het opwarmen van maaltijden.

Erg gemakkelijk over een bord of een schaaltje te plaatsen. Voor de meeste magnetrons , ook kleinere modellen. Met deze schaal zijn spetters in uw magnetron verleden tijd. De schaal heeft een diameter.


Jij bepaalt hoe je betaalt! Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist.

Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Scherp geprijsd witgoed online! WPRO Whirlpool afdekschaal magnetron 25cm bestel je bij Handyman.


Soepen Soepen kunnen in de magnetron. Coolblue: alles voor een glimlach. Betaal nooit meer teveel. Witgoed gemakkelijk online besteld en thuisbezorgd. Bestel magnetrons bij OTTO!


Deze afdekschaal voor de magnetron wordt gebruikt om voedsel op een bord af te dekken voordat het de. Wand bevestigingsbeugels magnetron zilver 50kg. Dan wil je geen witte ophangsteunen, maar steunen in de. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.


Ideaal voor het standaard aardappels, groente, vlees, maar ook prima voor rijst met thaise curry en kip. De afdekschaal houdt de magnetron vrij van spetters.

Voor 22:bestel morgen in huis! Geweldig ding, veel gebruikt. Je mag de schaal tot 6watt in de magnetron. Hierbij wil ik een klacht melden over Tupperware.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts