dinsdag 24 november 2015

Fusion volcano wokbrander

Altijd de laagste prijzen online. Grootste aanbod tuinartikelen. Er is drie jaar hard aan het ontwerp gewerkt en het resultaat is niet alleen mooi om te zien, ook nog. De fusion volcano maakt onderdeel uit van een aantal oogstrelende kookplaten.


Tegelijk is deze brander zó verfijnd.

De kracht van de vlam is de ‘power’ voor het echte wokken. Info over atag fusion volcano wokbrander. Resultaten van zoekmachines! Helaas, deze actie is al voorbij. Het is een speciale brander met een krachtige, geconcentreerde vlam.


Alles voor je tuin - Tuinartikelen! Wie écht wil wokken heeft hoge temperaturen nodig. Een echte krachtpatser voor de thuiskok.

Fusion Volcano wokbrander. Perfect geïntegreerd in verbluffend mooie kookplaten. Een ijzersterke combinatie met. Prachtige gaskookplaat van ATAG – Gas-op-glas MAGNA design kookplaat: – Vitro-keramisch glas (kras- en slijtvast) met RVS zijprofielen – Tweekleurige bedrukking.


Van context mapping naar product. Context mapping helpt bij het. Een krachtige, geconcentreerde vlam en echt hoge temperaturen. Bestel alle soorten Tuinartikelen!


Tuingereedschap I Tuinkassen I. De gaskookplaat van Atag is uitgerust met een wok brander. Met deze wok brander heeft u het échte wokken in uw keuken. ATAG draagt daaraan bij met mooie, praktische en duurzame kwaliteitsapparatuur.


Wie van wokken houdt weet dat een goeie wokbrander een wereld van verschil maakt. Lees meer over ATAG keukenapparatuur. Hoe merkbaar is het verschil tussen een 5kW en een 3kW wokbrander ? RVS, 75cm, pits plus 5kW.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts