maandag 23 november 2015

Tajine gietijzer

Tajines : de Noord-Afrikaanse keuken bij jou thuis. Alleen de beste kwaliteit. Haal vandaag nog die gietijzer tajine in huis. Op zoek naar een nieuwe tajine en kun je wat keuzehulp gebruiken?


Bij Le Creuset is de deksel van aardewerk en de bodem van gietijzer.

Vele aanbiedingen bij bol. Zin om er even tussenuit te trekken? Dan is het het moment om de tajine in geëmailleerd gietijzer te gebruiken. Afkomstig uit Marokko gaat de tajine in geëmailleerd.


Bereidt de heerlijkste Noord-Afrikaanse stoofgerechten in een authentieke tajine. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u tajines voor alle warmtebronnen inclusief inductie. Wanneer je kookt met een tajine loopt het kookvocht terug de schaal in.

Hierdoor lijkt de werking van een tajine erg op die van. Stof specialiteiten: naast de cocottes van gietijzer , biedt stof nog kwaliteitsproducten, voor een. Vind tajine gietijzer op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Met de gietijzeren Tajine van Le Creuset creëer je waanzinnige gerechten die jouw gasten. Oranje met zwart Materiaal: Gietijzer onderkant, deksel aardewerk.


Betaal nooit meer teveel. Vergelijk prijzen op Vergelijk. Bekijk het volledige assortiment. Koekenpannen, braadpannen en meer. Shop messen bij Cookco.


Koksmessen, messenblokken en meer. Gratis verzending vanaf € 30! Bezoek ons voor alle noodzakelijke kookspullen.


Wij hebben pannen, steelpannen, keukengerei, snijplanken en voedselopbergers voor een nette keuken.

Info over tajine gietijzer. Resultaten van zoekmachines! De Tajine is een braad- stoofpot welke zijn oorsprong in Marokko kent. Le Creuset brengt een hoogwaardig geëmailleerde gietijzeren Tajine in maten.


Een gietijzeren tajine geleidt de warmte snel en gelijkmatig en houdt deze ook lang vast. Je kookt in een tajine van gietijzer op alle warmtebronnen, de gietijzeren. Haal de smaak van Noord-Afrika in huis: verrukkelijke Marokkaanse stoofschotel met kip, abrikozen, couscous en amandelen of met lamsvlees, pompoen.


In een handomdraai bij u geleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts