dinsdag 23 juli 2019

Aardappel spiraal

Een aardappel twister, ook wel bekend als de potato tornado, aardappel spiraal of spirello is een gefrituurde en als een spiraal gedraaide aardappel op een stokje. Met aardappelen kun je alle kanten uit in de airfryer. Wat denk je van deze aardappel spiraal of wokkel. Decoratief op je bordje en helemaal niet zo ingewikkeld om. Aardappel Spiraalsnijder trending?


Ja en dat is niet voor niets want met de aardappel spiraalsnijder maak je in een handomdraai, makkelijk en snel, de lekkerste.

Chips, garnituur of zo uit het vuistje. Deze krokante spiraal van aardappel is lekker knapperig en smaakt heerlijk direct uit de Airfryer. Deze heerlijke snack is super makkelijk te maken en een prima snack voor ’s avonds op de bank. De aardappel twisters zijn een stuk gezonder dan bijvoorbeeld een zak. Met de groene aardappel spiraalsnijder van Blokker maak je in een handomdraai de lekkerste aardappel spiralen.


Wil je toch iets makkelijks en feestelijks op tafel toveren tijdens de naderende feestdagen dan zijn deze aardappel twisters zeker en vast een aanrader! Info over aardappel spiraal recept. Resultaten van zoekmachines!


Maak zelf je aardappel chips twister maken met een snijder en een gewone aardappel.

Frituur de aardappeltwister en doe. Een keer wat nieuws met aardappelen doen? Met de Potato Twister maak jij de lekkere aardappelslingers o. Iedereen eet aardappels ze zijn heerlijk en voor veel mensen in Nederland staat er iedere dag aardappel op het menu. Als je iedere dag gekookte aardappels eet kan het. Maak zelf een tornado of twister aardappel spiraalSteek de spiraal snijder in de aardappel en draaien maar.


Daarna de spiraal in een sate. Over uw privacy op deze site. Om u de beste inhoud op onze sites en applicaties te bieden, werken we samen met externe adverteerders voor gepersonaliseerde digitale. Lieve lezer, Ik was laatst op de markt en kwam dit super handige apparaat tegen dat aardappels een stuk leuker maakt! Het heeft echt een hele lange tijd geduurd maar sinds afgelopen zomer heb ik een Airfryer.


En wat ben ik daar blij om. Sowieso zijn mijn kookkunsten in de laatste 4. Terwijl de geur van rozemarijn uit de oven komt kun jij je bezighouden met de rest van de maaltijd. Zet het mesje op de aardappel en draai er een spiraal van. Rijg deze spiralen op een stokje.


Bestrijk de aardappelen met koffielepel olie per twister. Duw het mesje van de Potato Twister in een aardappel en steek een satéstokjes door het gaatje. Vervolgens draai je de twister slagen met de klok mee.

Vind de beste selectie aardappel spiraal maken fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit aardappel spiraal maken voor de dutch luidspreker markt bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts