maandag 15 april 2019

Kristal schedel

De kristallen schedels zijn uit kwarts of bergkristal geslepen kunstwerken in de vorm van menselijke schedels. Hier vindt u een overzicht van onze mooie kristallen schedels ( Crystal Skulls). In een groot aantal winkels op het gebied van edelstenen en esoterie worden stenen bewerkt in de vorm van een schedel te koop aangeboden. Sinds de herontdekking van de oude kristallen schedels zijn deze aan een behoorlijke opmars bezig.


Voor sommige mensen zijn kristallen schedels echter angstaanjagend.

Een bijzondere geslepen steen is de kristallen schedel. Je vindt ze in allerlei vormen, maten en materialen. Elke vorm heeft zijn eigen merites.


Theorieën rondom de kristallen schedels - Crystal Skulls Vaak wordt er gevraagd waarom er kristallen worden geslepen in een schedel vorm en wat deze zo bijzonder. Wij hebben diverse soorten kristallen schedels in onze winkel. Kristalmeester heeft deze prachtige Bergkristal schedel met ingesloten regenboog gevonden.


Historie kristallen schedels.

Kristallen schedels zijn uit kristal gehouwen beelden welke lijken op menselijke schedels. De maten varieren van klein en handzaam tot. In de Kristallen Tuin logeert sinds een paar weekjes een kristallen schedelpunt. Heb jij de klik met deze bijzonder mooie kristal schedel ? En met recht een punt want hij is van een flink formaat en ook bezorgt hij mij een. Elohim kristallen schedels volledig geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats.


De schedels hebben een groot meesterbewustzijn. Kristallen Schedels kristallen schedel edelsteen schedel Amethist schedel Bergkristal schedel fluoriet schedel aquamarijn schedel rozenkwarts schedel seleniet schedel. Het hieronder staande is een reading door Marianne stagiaire en in opleiding bij. Ik wil jullie een kristal en een schedel laten zien die momenteel speciaal voor mij zijn.


Ben benieuwd wat jullie erbij voelen. Balans, geborgenhei en doorstroming Fluoriet is een veelzijdige edelsteen. Deze doodshoofden of gezichtsmaskers werden ve.


Deze prachtige schedels mogen verhuizen, allemaal handgeslepen en dus een unieke vorm en maat. Stuur gerust een bericht als je interesse hebt in één of meerdere van. Ongeveer zes jaar geleden kocht ik mijn allereerste schedel.

Het kwam als een bliksem bij heldere hemel. Ik zag de bergkristallen schedel staan en werd er direct. Om de kristallen schedels te begrijpen, is het goed de betekenis van voorouder energie te begrijpen, die staat voor wijshei veiligheid en geborgenheid. Koop Schedel Kristal van Betrouwbare Chinese Schedel Kristal leveranciers.


Geen tijd om naar een van mijn Workshops te komen, maar ben je inmiddels (al lang) hoeder van een of meerdere kristallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts