maandag 4 februari 2019

Metalen drinkbeker

Ontwerp een drinkbeker met foto, makkelijk om te onthouden welke van jou is! Op zoek naar mokken en bekers? De drinkbeker heeft een maritieme opdruk van een zeemansknoop en de tekst Maritime. Kunststof Polypropyleen Plastic RVS Katoen Neopreen Glas Bamboe Siliconen Polyester Staal Metaal Papier Hout Rubber Melamine. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!


Metalen drinkbeker van 5ml bedrukken met jouw logo vanaf €bij Bedrukken.

Sleutelhanger met een metalen opvouwbare drinkbeker. Afmetingen (opgevouwen): 5cm diameter x 9cm hoog. De fles heeft een draaidop die je als drinkbekertje kunt gebruiken. De inhoud van de fles is 2ml. Grote kans dat jij jouw favoriete beker kunt vinden bij onze drinkbekers.


Mokken als cadeau In ons assortiment hebben we niet alleen leuke mokken voor jezelf,. Botocol metalen bidon met inhoud van 500ml. Neem makkelijk je dranken mee in deze heerlijke drinkbeker die wij.

Vrolijk gekleur onbreekbaar en veilig: roestvrijstalen drinkbekers. Drinkbeker van roestvrijstaal met plastic deksel. Met deze beker leer je je kindje drinken en daarna gaat hij in de rugzak mee naar school en de. Broodtrommel RVS - Broodtrommels en lunchboxen van RVS zijn er in allerlei soorten en maten. Een witte mok van geglazuurd metaal met een zwarte rand en een getekende print van een luipaard.


Toen in Europa de dranken koffie en thee werden ingevoerd was daarmee het gebruik van nieuwe drinkbekers noodzakelijk, omdat het metaal de smaak veranderde en. Dopper is de ideale drinkfles voor kraanwater: duurzaam, handig en mooi. Ontdek nu hoe jij met deze Dutch Design waterfles bijdraagt aan een betere wereld! Hippe brooddozen en drinkbekers van LEGO, MEPAL en Paul Frank die vaatwasserbestendig zijn en goed afsluiten koop je bij Gaafspeelgoed.


Zelfs lage concentraties van koper ionen zijn voldoende zijn om bacteriƫn te elimineren. Dat is waarom we het deze metalen gebruiken in ons voordeel. De ideale schoolbeker is lekvrij. We hebben drinkbeker met rietje, drinkfles met draaidop, waterzak met drukdop. Herbruikbare waterflessen, drinkflessen, bidons voor in de auto of onderweg.


Waterfles, drinkfles, bidon duurzaam en leuk hergebruiken. Zet jouw budget doelmatig in en kies voor relatiegeschenken. Al vanaf per stuk bij 5stuks!


Vraag vandaag nog een digitaal drukvoorbeeld aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts