dinsdag 29 januari 2019

Poedersuikerstrooier

Bekijk Direct Ons Aanbod! Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! Een echt familiebedrijf in bakproducten en reform-levensmiddelen. Handige zeef voor meel, bloem, poedersuiker, cacao en noem maar op!


GRATIS VERZENDING VANAF € 50.

Simpel en snel online kopen bij HorecaRama. Deze handige Cera poedersuikerstrooier van ZACK is een handige toevoeging in de keuken waar graag gebakken wordt. Voor het gelijkmatig strooien van poedersuiker en cacao.


Met bajonetsluiting en aroma-afdekkapje. De Leukste Kookwinkel van de Benelux. Tupperware tafelmolen, suikerstrooier, poedersuikerstrooier.


De kleur is wit met blauw met mooi geïntegreerd draaimechanisme inclusief zeefje, waardoor je altijd.

XXLhoreca is dé horeca groothandel voor non-food producten en levert horeca-apparatuur en keukenapparatuur van A-Merken. Poedersuikerstrooier Lady Cupcake in retro stijl uitgevoerd met mooie decoraties voor de finishing touch op alle zelf gebakken lekkernijen. Vullen met poedersuiker en in omgekeerde. Gehalte zilveren poedersuikerstrooier , h. Toevoegen aan mijn catalogus.


Terug naar lijst Terug naar mijn catalogus. Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Een handig hulpmiddel om poedersuiker te verstrooien over uw zelf gemaakte taarten, en tevens geschikt voor het zeven van bloem.


Deze leuke poedersuikerstrooier met toverstafdesign geeft een magische sprankeling aan je gebak en tovert een lach op het gezicht van je kleine keukenfee. Wij kunnen geen siliconen handschoenen meer leveren! Daarom nu een stoffen pannenlap.


U krijgt een willekeurige kleur of design. Kiki Zilver biedt u een mooie verzameling van oud en antiek tafelzilver, zilveren voorwerpen, verzilverd bestek, antiek en occasion sieraden, zilveren en vintage. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen.

Nieuwe poedersuikerstrooier , kleuren aanwezig. Van: € Voor: € Incl. BTW: € In winkelwagen. Meer info over Poedersuiker strooibus RVS Roesvaststalen poedersuikerstrooier voor ca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts