woensdag 10 mei 2017

Waterpas met slang

Groot aanbod aan meetgereedschap Gratis verzending vanaf Euro! Op zoek naar de beste prijs? Je kunt een lange waterpas maken -of zelfs een die om een hoek gaat- met behulp van een tuinslang. Waterpassen tegen de laagste prijzen. Zorg ervoor dat beide uiteinden open zijn en vul de slang.


Sluit aan beide uiteinden van een slang een peilbuis aan.

Vul het geheel met water en houdt de peilbuizen dicht met de duimen. Slangwaterpas met pvc water slang meter waterpas. Gemakkelijk hulpmiddel voor het waterpassen van afstanden tot meter. Ideaal voor omstandigheden waar niet met.


Messing ontluchtingskranen met dichtringen. Maatverdeling - 1mm. Slangenwaterpas met 20mtr slang S120.


Door de slang met water te vullen is het niveau dat als referentie dient, aan beide zijden af te lezen op de doorzichtige meetbuisjes.

Voor waterpassen over grote afstand ( slang niet inbegrepen). Geen verzendkosten vanaf 1euro. Een waterpas is onmisbaar in de gereedschapskist. Met een waterpas kun je zowel meten als aftekenen.


Bestel de waterpas eenvoudig online. Ruime Keuze Gereedschappen hier. Alle Topmerken op Choozen! Voorzien van maatverdeling.


Gewoon met je eigen tuinslang en zet er aan beide kanten een stukje doorzichtige slang bij aan. Dat stuk in het midden doe je toch niets mee dus die hoeft ook niet. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan waterpassen. Een makkelijk zelf te maken soort waterpas is de slang - of flesjeswaterpas.


Een doorzichtige slang met troebel water maakt het aflezen eenvoudiger. Afleesbuisjes met schaalaanduiding en ventilatiedoppen. PVC- slang , 10mm diameter.


De balk van een waterpas is van kunststof, metaal of hout waarin een zogenoemde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts