dinsdag 16 mei 2017

Litoflex capsules

Groot aanbod LitoFlex producten online. Voor 21:besteld is morgen al in huis! Emerce, De Grootste Online Drogist van Nederland. Alles ter aanvulling op je voeding. Van dit product is ook een voordeelverpakking leverbaar.


Veel andere LitoFlex producten zijn. Ingrediƫnten: Poeder: 1 geconcentreerd rozenbottelpoeder (gehele vrucht incl. kern en zaden). Zonder kleur- en conserveringsstoffen.


Capsules : 1 geconcentreerd. Het is verkrijgbaar in vegetarische capsules en los poeder. LitoFlex bevat rozenbottelpoeder van de gehele vrucht (inclusief kern en zaden). Litoflex kan gebruikt worden voor het behoud.


Het is rijk aan GOPO en vitamine C voor het behoud van sterke botten en gezond kraakbeen. De aanbevolen maximale dagdosering (gram ofwel vegicapsules) bevat: 5. LitoFlex is een 1 natuurlijk voedingssupplement op basis van rozenbottel en het enige product in Nederland met. For this product there is a discount package available. Other LitoFlex products are in stock and available. Bent u op zoek naar de capsules van LitoFlex ? Dan bent u hier op de juiste plek.


In onze online webwinkel kunt u de capsules van LitoFlex simpel en snel bestellen. Dit poeder is is zeer geschikt voor het behoud van sterke. Rose Hip Powder in Support of Daily Life 280.


Voor het behoud van sterke botten en gezond kraakbeen. Na drie weken capsules per dag. De eerste drie weken: 2x daags capsules bij voorkeur tijdens de maaltijd. Vitamine C speelt een rol bij de aanmaak en opbouw van het kraakbeen en ondersteunt de.


Normale prijs € 1Speciale prijs € 149. ADH – Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid IngrediĆ«nten: Rozenbottelpoeder (gehele vrucht incl. kern en zaden), en hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule ). Vulstof (rijstbloem), vegetarische capsule (HPMC), LitoFlex (rozenbottelextract), magnesiumcitraat, vitamine C (ascorbinezuur), zinkcitraat, antiklontermiddel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts