vrijdag 26 mei 2017

Robomop doekjes

Robomop uw hulp in het huishouden. Betaal nooit meer teveel. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Alle schoonmaak artikelen va €00.


Anders wordt de vloer eerder viezer dan schoner.

Dit apparaat doet precies wat wordt beloofd. Hij maakt gemakkelijk en snel schoon. Het instellen is erg gemakkelijk. Info over robomop doekjes. Resultaten van zoekmachines!


Deze statische vliesdoekjes zijn speciaal voor de robomop ontwikkeld. Uw opdrachten worden met de grootste zorg behandeld. Desondanks kan het voorkomen dat bij aflevering een product ontbreekt (manco) of dat er een.

De stofringen zijn zijn in stuks verpakkingen snel. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Want anders wordt de vloer eerder viezer dan schoner wanneer hij zijn werk doet. Optioneel navulset: Voltaweb doekjes.


Hierdoor houdt het doekje het stof vast en voorkomt dwarreling van het stof. Je kan er tot mmee stoffen in één uur tijd en hij heeft programma’s. Ontdoet automatisch uw vloer van stof Geschikt voor alle gladde vloeren Slechts 5cm hoog. Dit handige doekje ontdoet de vloer automatisch van stof, haren, gruis en ander vuil. Werkt de Vileda Virobi schoonmaakrobot of kun je toch beter zelf aan de slag?


Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste acties en nieuwste producten. U kunt het vuile stofdoekje eenvoudig afnemen en uitkloppen. Extra doekjes zijn per stuks mee te bestellen. ROBOMOP BASIC Geheel compleet met doekjes.


Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Schoonmaak artikelen vanaf €00. De elektrostatische doekjes werken als een soort magneet en nemen alle haren, stof en vuile deeltjes op die allergieën kunnen veroorzaken.


Microvezeldoekjes voor de RoboMop Green.

De RoboMop Green is niet meer beschikbaar maar de doekjes zijn nog steeds verkrijgbaar ! Zo kan de RoboMop Vloerwisser altijd z’n werk doen. Heel handig en grappig ding!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts