woensdag 10 mei 2017

Profinox friteuse

Wij willen dat klanten nooit te veel betalen. Grootste Elektronicawinkel van NL! Vind de voordeligste Friteuse winkel. Koop nu je Friteuse bij BCC. De grootste collectie frituurpannen!


Frituurpannen tegen de laagste prijzen. Combisteel friteuses worden geleverd met uur. Profinox 2-vaks friteuse , 380V, incl. Voorzien van nieuwe binnenbak.


Bekijk ons brede aanbod horeca friteuses. Keuze uit vrijstaand- en tafelmodellen. Voor 15:besteld = morgen geleverd. Bestel nu voordelig online! Wij hebben uw grootkeukenmonteur!


Download hier gratis uw Friteuse handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Volledig nagekeken, met garantie. Direct uit voorraad leverbaar.


Alle frituurpannen vind je op beslist. Wij onderhouden en repareren de professionele friteuse in Assen. Niet alleen in de snackbar maar ook in andere horecaondernemingen wordt gefrituurd.


U ontkomt dus niet aan een tafelmodel friteuse want ook al serveert u gekook. Friteuses zijn er in vele maten en uitvoeringen. Voor een snackbar gebruikt men weer een andere friteuse dan voor een sportkantine. Horecacentrum Brabant Meer. Maar ook voor de horeca waar de.


Om een beter inzicht te krijgen in de ruimtelijke situatie die een nieuwe – of andere – opzet van uw cafetaria, snackbar of horecabedrijf met andere apparatuur. Een tafelmodel friteuse is ideaal om je gasten een hartige snack te serveren, zonder dat je er een compleet frituurmeubel voor hoeft te plaatsen. De Hendi friteuse liter MasterPro wordt vervaardigd van chroomstaal en is voorzien van een uitneembaar element met uitschakelfunctie bij het verwijderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts