maandag 5 december 2016

Houten snijplank met tekst

Houten snijplank met naam en foto bedrukken? Bedrukt met je leukste foto! Ruim aanbod aan houten snijplanken. Bekijk snel ons assortiment online. Wij willen dat klanten nooit te veel betalen.

Vind hier alles wat u nodig heeft. Vergelijk alles op Vergelijk. Wij graveren uw tekst of logo. Snijplank in 1 hardhout beuk.


Onze ruime collectie serveer- en snijplanken zijn ideaal om te geven, maar ook leuk voor thuis. Geef bijvoorbeeld een luxe houten snijplank met naam cadeau, of. Laat een prachtige beuken houten snijplank graveren met tekst of naam.


Met meerdere designs en FSC gecertificeerd.

Super leuk als cadeautje of bedankje: een gegraveerde houten snijplank ! Wij maken ook jouw ontwerp of maak een keuze uit een van onze templates. Levering max werkdagen. Robuuste houten snijplank handgemaakt in Nederland.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Alle merken houten snijplank. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Een orgineel, persoonlijk en uniek kado. Mooie (extra) grote houten snijplank met handvat.


De snijplanken zijn er in twee afmetingen. Voor dat wij het aanmaken sturen wij u eerst. Strakke houten snijplank voor al. Bij snijplankshop heeft u de mogelijkheid om een snijplank met gravering te bestellen.


Gratis verzending vanaf € 30! Uw eigen unieke tekst of logo zetten wij. Kookartikelen op Choozen. Ruime Keuze aan Merken hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts