maandag 28 november 2016

Staafmixer 800 watt

Staafmixers uitgebreid getest op prestaties en gebruiksgemak. Maak nu maanden gratis kennis! Toegang tot álle testresultaten. Betaal nooit meer teveel.


Krachtige Philips staafmixer voor het bereiden van voedsel zoals u het wiltDeze krachtige Philips staafmixer met 8W. Watt (194) De titanium mesjes.

De Rösle style staafmixer heeft een motorvermogen van 8watt en is voorzien van een traploze snelheidsregeling en turboknop. De mixvoet van de roestvrijstalen. De krachtige 8watt motor zorgt ervoor dat de staafmixer probleemloos zijn werk doet. Het pureren en malen van voedsel gaat snel en makkelijk, zonder dat er kracht. De Kenwood kMix staafmixer heeft een vermogen van 8watt en zo maak je soepen, sauzen en andere gerechten in een handomdraai.


Daarnaast heeft hij vijf snelheden,. Jij bepaalt hoe je betaalt! Ontdek de Philips staafmixer en waarom deze staafmixer aan uw behoeften voldoen. Vergelijk, lees beoordelingen en bestel online.

Variabele snelheidsschakelaar. Krachtige Philips- staafmixer met 8W motorvermogen, Promix-mengtechnologie en SpeedTouch-knop voor intuïtieve bediening: hoe harder u knijpt, hoe meer vermogen. Bestel uw staafmixer online. Alle staafmixers vind je op beslist. Kenwood staafmixer HDX750R 8W shop je voordelig en snel online bij OTTO.


Braun staafmixers vind je bij Coolblue. Veelzijdige en krachtige 7watt staafmixer ,. Vraag gratis advies aan onze experts in. Wij helpen u graag persoonlijk bij het maken van de juiste keuze.


Deze staafmixer van AEG is voorzien van een klopgarde,. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. De Solac 8Chef is niet “ zomaar” een staafmixer.


Het heeft namelijk een vermogen van maar liefst 8watt. Solac is een Spaans merk voor kwaliteitsproducten. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts