dinsdag 13 september 2016

Laguiole kurkentrekker

Klassiek Frans sommeliermes. Prachtig afgewerkte kelnersmessen. Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! Sommeliers prefereren het gebruik van een klassiek kelnersmes.


Maak uw keuze uit honderden kwalitatieve producten in De Messenwinkel - De specialist in messen en scheergerief.

Een kurkentrekker voor thuis, een voor in de picknickmand en een voor in de tas. Wanneer je zin hebt in een wijntje,. De perfecte accessoire voor iedere wijnliefhebber.


Vind de beste selectie laguiole kurkentrekker fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit laguiole kurkentrekker voor de dutch luidspreker markt bij. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Haal vandaag nog die kelnersmessen in huis.


Met handvat van Rozenhout.

Naast het scherpe lemmet is het zakmes ook voorzien. Een must voor de wijnliefhebber en sommelier. Gratis verzending vanaf € 30! Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis bezorgd.


Materiaal: gehard staal en rozenhout. Verpakt in een luxe zwart kistje. Niet vaatwasmachinebestendig. Het zakmes is met de hand gemaakt in Aubrac in Frankrijk en bevat een kurkentrekker ,. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


Bestel online op Wijnklimaatkast. In feite zijn het haast tweelingbroers. Een kelnersmes bestaat uit een kurkentrekker en een mesje. Pulltex PWC wine set luxe stuks. Kurkentrekker Windi Tiger wood-giftbox.


Uw gasten krijgen een perfecte indruk van de wijze waarop u met wijn omgaat.

Geen wijnhebbedingetje is zo noodzakelijk als de fundamentele kurkentrekker. Vaak genoeg draait het openen van een fles uit op een vloeibaar drama. Betaal nooit meer teveel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts