dinsdag 9 augustus 2016

Inhoud theeglas

Bekijk ons ruime assortiment op HEMA. Ontdek wanneer uw HEMA open is. Voor 23:Uur Besteld = Morgen In Huis! Betaal nooit meer teveel. De inhoud van de meeste theeglazen is ongeveer liter.


Vele aanbiedingen bij bol.

De lekkerste thee drink je uit dit geharde theeglas met een inhoud van cl. Theeglazen koop je eenvoudig online bij bol. Dankzij de vormgeving past dit glas in elk. Dit degelijke theeglas met een inhoud van cl maakt het makkelijk om thee te drinken.


Koffie- en theeglazen nodig? Voor de echte theeleuten hebben we grotere theeglazen en mokken maar de meeste theeglazen hebben een inhoud van ongeveer 2milliliter. Dit moderne theeglas met een inhoud van is onmisbaar voor de echte theeleut.


Klassiek theeglas met leuke opdruk van Franse makelaardij. Vaatwasser bestendig en stevig.

Het glas heeft een inhoud van 2milliliter en is geschikt v. Uit de Easy Bar lijn van Bormioli Rocco. Italiaans hoogwaardig glaswerk. Nu in de aanbieding voor slechts € per. Deze theeglazen hebben een hoogte van 10cm en een inhoud van cl.


De glazen zijn vaatwasserbestendig waardoor je nog jarenlang van dit cadeau kunt genieten. Je kan het theeglas gebruiken voor thee, koffie en andere warme dranken. Op werkdagen morgen in huis! Gratis verzending boven de €75. Laat je theeglas bedrukken met eigen naam of tekst.


Leuk voor jezelf, of voor de echte theeleut. Ook te verkrijgen in een set van 2. Het Pickwick theeglas is stapelbaar en shockproef. De verzwaarde bodem maakt het glas stabiel en extra geschikt voor de werkvloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts